Produktinformation:

På Diamantstøv oplyses varens egenskaber under produktbeskrivelsen. For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan der sendes en mail til Diamantstøv via kontakt@diamantstov.dk

Betaling:

Diamantstøv modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager til din adresse.

De betalingsoplysninger du indtaster ved køb af varer på Diamantstøv sendes via en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig – din sikkerhed når du handler hos os.

Priser:

Alle beløb på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og er inkl. 25 % moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på Diamantstøv er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Diamantstøv udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Diamantstøv om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Diamantstøv er først indgået, når Diamantstøv ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Leveringstider:

Hjemmesiden er opdateret med de forventede leveringstider for de enkelte produkter. Ved køb af flere produkter under samme køb, må der forventes levering efter længste leveringstid. Ønsker man dellevering, bedes du oplyse os herom enten ved bestilling eller ved at kontakte os på kontakt@diamantstov.dk. Husk at angive ordrenummer.

Reklamation:

Diamantstøv yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening af produktet eller ringe vedligeholdelse.
Ved brug af reklamationsretten skal fakturaen fremvises til Diamantstøv, og ske inden rimelig tid efter du har eller burde have opdaget manglen, da du ellers mister retten til at påberåbe dig manglen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Diamantstøv har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Diamantstøv’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Diamantstøv.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Diamantstøv’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Diamantstøv afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret og returnering:

Vi tilbyder 30 dages fuld ombytning/returret på vores smykker medmindre der er tale om en særbestilling eller andet er oplyst under produktinformationen.

Varens stand ved returnering/ombytning:
Vær venligst opmærksom på at vi kun tager imod/ombytter ubrugte varer. Det er selvfølgelig tilladt at prøve smykket, men findes der brugsridser eller andre brugstegn, forbeholder vi os retten til ikke at tage varen retur. Med andre ord, må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Såfremt varen har været i brug fastsætter vi værdiforringelsen af den returnerede vare til kr. 0, da Diamantstøv ikke sælger brugte varer. og du vil derfor ikke kunne få den fulde købesum retur.

Returnering foregår på nedenfor beskrevet måde. Da vi ikke har en fysisk butik, kan du ikke aflevere varen personligt.

Følg venligst nedenstående anvisninger:

  • Udfyld vores returformular her.
  • Send varen til adressen:

Diamantstøv
Møllegade 32
DK-8000 Aarhus C
(Kontoradresse – personlig henvendelse ikke muligt)

Pak varerne forsvarligt ind, så vi modtager den i uskadt tilstand. Husk at det er dit ansvar, at pakken kommer retur til Diamantstøv. Vi anbefaler derfor, at du sender varerne retur som forsikret pakke med trackingnummer.

Ovenstående retur- og fortrydelsesregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – og gælder derfor ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

Diamantstøv forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail-adresse: kontakt@diamantstov.dk