Hvorfor skal det være så svært at finde flotte smykker?!

Du kender det for godt. Du laver en Google søgning på “flotte smykker” og finder en masse sider, der lover flotte designs. Klikker ind på den første side og bruger en masse tid på at scrolle og scrolle. Ingenting at finde. Næste side, ingenting. Tredje side, ingenting.


Hvorfor er det så svært at finde noget, man kan lide? Efter at have undersøgt markedet, kan vi konkludere at:

  1. Mange smykkeforhandlere tilhører den ældre generation og har derfor mange forældede designs, som ikke vil blive betragtet som flotte designs i dag (i 2020).
  2. Mange smykkeforhandlere prøver at tiltrække alle typer kunder med vidt forskellige smag og har af den grund alt for mange smykkedesigns, som ikke tiltaler lige netop dig.

Hos Diamantstøv bruger vi enorme ressourcer på at finde ud af, hvad nutidige kvinder med god smag som dig kan lide, dvs. hvad der generelt er de mest populære designs LIGE NU (i 2020). 

Hos os finder du ikke det “unikke smykke”, som ingen andre kvinder kan lide, men derimod smykker som de fleste kvinder drømmer om og bliver forelsket i. Et smykke, som vil få de fleste kvinder til at hoppe af glæde, hvis de fik det i gave. Tag ikke vores ord for det alene. Her er en udtalelse fra én af vores kunder, som fik hele Diamantstøv teamet til at smile:

Tusind tak for det smukkeste smykke! Jeg kan love for, at det var et hit hos min kæreste. Hun hoppede af glæde, da hun så ringen, jeg købte hos jer. Jeg var lige verdens bedste kæreste der (fik endda lov til at vælge hvilken film vi skulle se den aften, haha). Tak for nogle billige (men gode) points, Diamantstøv! Det skal jeg vist gøre noget oftere! 🙂

– Daniel Sandberg”

Den effekt, smukke smykker har hos kvinder, er netop dét, vi brænder for at skabe hos Diamantstøv. Det er også grunden til, at vi lægger så mange kræfter i at optimere vores produktudvalg, så det altid er opdateret med de flotteste designs. 

Se vores udvalg af smykker her.