Dansk webshop med fokus på smykker med sten

Diamantstøv er en dansk online smykkeforretning, der har fokus på smykker med sten (halskæder, øreringe og ringe med sten). Smykker, som skinner igennem og får enhver kvinde til at skille sig ud fra mængden. Vores produktsortiment er nøje udvalgt og består kun af de mest populære designs på markedet. Dette betyder, at du som kunde nemt og hurtigt kan finde lige præcis dét, du leder efter – nemlig de flotteste smykker.

Kvalitet

Kvalitet er én af vores kerneværdier, og det kommer til udtryk i vores smykker, vores indpakning og i stort set alle vores handlinger som virksomhed. 

  • Vores sølvringe og forgyldte ringe har et kvalitetsniveau, der er langt højere end gennemsnittet på markedet: 925 Sterling sølv, topkvalitet AAAAA zirkonia-sten og en overfladebehandling, der giver væsentligt mere slidstyrke end hvad man normalt får hos andre smykkeforhandlere.
  • Vores diamantsmykker er lavet i massiv guld og kan derfor tåle uendelig slid uden, at overfladen “falder af”. Diamanternes kvalitet er nøje udvalgt, så du får mest værdi for pengene. Læs mere om diamantkvalitet her.
  • Vores indpakning er ikke bare en lille simpel smykkeæske. Vi mener, at oplevelsen af at pakke en gave op (om det er til sig selv eller til én, man holder af) er super vigtig, og derfor har vi brugt en masse energi på at designe den flotteste indpakning til dig.

Kvalitetskontrol

Diamantstøv er underlagt af Ædelmetalkontrollen, som er den danske myndighed, der sørger for at danske forhandlere af ædelmetaller overholder den danske lovgivning. Hvert år udtager Ædelmetalkontrollen prøver, som undersøges på deres laboratorium for at sikre sig, at der bliver handlet med ægte guld. Derfor kan du være helt sikker på, at du får den kvalitet, som vi lover.

Tryghed, når du handler

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, når man køber diamantsmykker over nettet, hvorfor vi gør alt for at give dig den sikkerhed, du har brug for, når du handler hos os. Vi har implementeret alt fra sikkerhedstiltag på vores hjemmeside som SSL-certifikat (sikker e-handel) til forsikrede postpakker (når vi sender dit smykke) til certificerede diamanter.

Certificerede diamanter

For almindelige mennesker kan det være svært at se forskellen på en god og en dårlig diamant. Derfor er alle vores diamanter er certificerede, hvilket vil sige at de er blevet vurderet af en professionel diamantgraderer. Dette betyder også, at du som kunde kan være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Hos Diamantstøv handler vi altid ud fra vores kerneværdier:
Kærlighed, Kvalitet og Kundetilfredshed.