At vælge det perfekte smykke handler udover udseende også om, at den passer perfekt på dig eller vedkommende, der skal overraskes. Vi vil meget gerne sikre at dit køb hos os bliver yderst tilfredsstillende, og at det særlige øjeblik ”passer” uanset lejlighed.

RING

Din egen ringstørrelse

Er du i tvivl om din egen størrelse, kan du bestille en gratis ringmåler. Vores ringmåler er meget præcis og nem at bruge. Vi sender altid en guide med til ringmåleren, så du ikke er bliver i tvivl om, hvordan den skal bruges. Vejledningen kan du også finde her.

Som altid tilbyder vi gratis fragt – dette gælder også ved bestilling af ringmåleren.

En andens ringstørrelse

Er du derimod i tvivl om en ringstørrelsen på vedkommende, som skal overraskes, har vi flere gode råd til, hvad du kan gøre uden at overraskelsen spoleres.

1. Lån hendes ring:

Den sikreste metode, men også metoden som du skal være meget påpasselig med, er at “låne” hendes ring på den finger, hvor hun skal bære ringen. Når du har fået fat i ringen, kan enten løbe ned til en guldsmed, der med glæde vil fortælle dig, hvilken ringstørrelse der er tale om.  

Alternativt kan du downloade vores størrelsesguide her og printe det ud på et A4 papir uden at skalere billedet.

Se vores video der viser dig, hvordan størrelsesguiden bruges.

2. Back to school:

Du kan tage en skydelære eller en lineal og måle den indvendige diameter på ringen. Med diameteren kan du beregne omkredsen ved at gange diameter med π (pi) som cirka er 3,14.

3. Håndsæben

Har du hverken mulighed for at låne ringen uden at hun opdager det, og ligger du heller ikke inde med en skydelære eller en lineal, kan du eventuelt få et aftryk af ringen ved at presse den mod en håndsæbe, og så tage den med ned til en guldsmed.

4. Kuglepennen

For at bruge denne metode skal du have en tykkere finger end den finger, hun bærer sin ring på. Brug herefter din finger som en ringmåler og sæt en streg på det sted, hvor ringen sidder på den side tættest på dine knoer. Herefter kan enhver guldsmed hjælpe dig med at finde størrelsen.

5. Spørg hendes gode veninde eller søster eller lign.:
  • Måske er det svært at spørge hendes gode veninde, hvis det skal være hemmeligt. Men hendes gode veninde vil på ingen måder spolere overraskelsen, så derfor kan du roligt gå til hendes gode veninde og høre hende ad, om hun kan tage din kære ud og shoppe smykker sammen, så hun kan lure hendes størrelse
  • Veninden kan spørge, om hun må låne hendes ring og prøve ringen på sine egne fingre for på den måde at finde ud af, hvilken finger ringen passer bedst på, når det kommer til hendes egne fingre
6. Interessante ring facts:
  • Vores dominerende hånd har ofte lidt større fingre (så sørg for at du måler hendes venstre hånd, hvis det eksempelvis er en forlovelsesring, du ønsker at købe)
  • Kvinders ringstørrelse er ofte størrelse 52 eller 53.
  • Bredere ringe har en strammere pasform end tyndere ringe. Hvis du låner en ring for at måle, så sørg for, at ringen har den samme bredde som den ring, du planlægger at købe.

Vi håber, at du kunne bruge ovenstående til at finde den rigtige ringstørrelse. Såfremt det mod forventning desværre ikke skulle være tilfældet, vil vi med glæde ombytte ringen til en anden størrelse. Læs mere om dette i vores FAQ eller vores handelsbetingelser.

                 

Halskæde

Vi har nedenfor taget et billede af hvordan halskæden kommer til at sidde om din hals afhængigt af længden på halskæden.

Halskæde størrelses eksempel

Vær opmærksom på at billedet er vejledende. Halskæden kan derfor sidde anderledes på dig, men der vil være tale om en meget lille afvigelse.