Tilbud!

Citizen Marine Promaster Herreur BN2024-05E

Original price was: 6.995 kr..Current price is: 5.946 kr..

Opdag den ultimative følgesvend til dybhavseventyr. Citizen Marine Promaster BN2024-05E kombinerer klassisk design med avanceret teknologi og er vandtæt ned til 200 meter.

Køb her

Varenummer (SKU): 7498001249974836 Kategori:

Citizen har i flere årtier været symbolet på tilbagevendende innovation og dyb forpligtelse til håndværk af høj kvalitet. Det kommer tydeligt til udtryk i dette Citizen Marine Promaster herreur, model BN2024-05E. Dette ur er ikke bare en simpel tidsmåler – det er en pålidelig ledsager, der er designet til at modstå de barske forhold til havs.

Den sortfarvede 42mm urskive i kombination med det robuste gummirem giver uret et maskulint og sporty udtryk. Med den unikke Eco-Drive teknologi, kan uret oplades ved hjælp af ethvert lyskilde, hvilket sikrer at du aldrig løber tør for batteri og altid kan stole på nøjagtigheden.

Citizen Marine Promaster er konstrueret til at modstå vandtryk op til 200 meter, hvilket gør det ideelt til dykning og andre vandsportsgrene. Urets roterende skive og luminescerende detaljer sikrer let aflæsning under vand. Det indbyggede dykkerur er perfekt til at holde styr på dine dykketider og sikre en sikker nedstigning og opstigning.

Udover sin funktionelle dykkerfunktionalitet, er dette Citizen Marine Promaster ur også en stilfuld accessories, der kan bruges til enhver lejlighed. Uret kombinerer førsteklasses præstation med et tidløst design, der aldrig går af mode.

Tag styringen over dine dykkeroplevelser med dette Citizen Marine Promaster herreur BN2024-05E. Lad dette ur være din pålidelige makker både til lands og til vands, og oplev ægte håndværksmæssig kvalitet og innovation fra Citizen, en verden førende urproducent siden 1918.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citizen Marine Promaster Herreur BN2024-05E”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.