Tilbud!

Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L

Original price was: 1.595 kr..Current price is: 1.355 kr..

Opdag det perfekte mix af stil og teknologi med Citizen Platform Eco Drive Herreur. Aldrig skift batteri takket være solenergi. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198202128177266 Kategori:

Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L er et mesterværk af innovativ teknologi og elegant design. Dette armbåndsur er det ultimative valg for den moderne og stilbevidste mand, der sætter pris på kvalitet og bæredygtighed.

Uret er udstyret med Citizens avancerede Eco-Drive-teknologi, som betyder, at det oplades ved hjælp af sollys eller kunstig belysning. Dette gør det til et miljøvenligt valg, da du aldrig behøver at skifte batterier. Du kan med ro i sindet nyde dit ur og samtidig bidrage til at beskytte vores planet.

Designet på Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L er enkelt og klassisk med en dybblå urskive og sølvfarvet urkasse i rustfrit stål. Den blå urskive prydes af elegante sølvfarvede visere og markeringer, der skaber et tidløst udtryk, som passer perfekt til enhver lejlighed.

Uret har en solid rustfri stålrem, der giver et moderne og stilfuldt look. Remmen er behagelig at have på og sikrer, at uret sidder perfekt på håndleddet hele dagen. Med Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L vil du altid være klædt i stil og klar til at imponere.

Funktionelt er dette ur en pålidelig partner i hverdagen med en præcis kvartsbevægelse og vandtæthed op til 100 meter. Du kan trygt bære dette ur under aktiviteter såsom svømning eller snorkling og være sikker på, at det fungerer perfekt under alle forhold.

Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L kombinerer elegant design, bæredygtighed og avanceret teknologi på en enestående måde. Med dette ur på håndleddet vil du ikke kun være tidssvarende, men også gøre en positiv forskel for miljøet. Tag skridtet mod en mere bæredygtig fremtid med dette unikke og inspirerende ur fra Citizen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citizen Platform Eco Drive Herreur AW1570-87L”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.