Tilbud!

Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur

Original price was: 2.195 kr..Current price is: 1.866 kr..

Opdag den ultimative kombination af stil og holdbarhed med Citizen Super Titanium AW1640-83E. Et ur, der forener innovative teknologier og elegant design.

Køb her

Varenummer (SKU): 10848301154755269 Kategori:

Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur er en smuk og alsidig accessory, der skiller sig ud fra mængden. Dette ur er designet til den moderne kvinde eller mand, der ønsker et stilfuldt og holdbart ur, som kan bæres til enhver lejlighed. Citizen er kendt for deres høje kvalitet og innovative designs, og dette ur er ingen undtagelse.

Urets urkasse og lænke er lavet af Citizen’s patenterede Super Titanium, som er 40% lettere end rustfrit stål, men samtidig 5 gange hårdere. Dette gør uret utroligt behageligt at have på samtidig med, at det er ekstremt holdbart og ridsebestandigt. Den sortfarvede urskive med sølvfarvede detaljer giver uret et stilfuldt og elegant udseende, der passer til enhver stil.

Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur er udstyret med et præcist og pålideligt kvartsurværk, der sikrer nøjagtig tidsføring. Uret har desuden en datovisning samt en vandtæthed på op til 100 meter, hvilket gør det velegnet til daglig brug samt svømning og snorkling.

Uret har en justerbar lænke, så det kan tilpasses enhver størrelse håndled, og den foldbare spænde gør det nemt at tage uret af og på. Med sit moderne design og avancerede funktioner er Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur et must-have accessory til enhver ur-elsker.

Investér i kvalitet og stil med Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur, og lad dette ur være kronen på værket i din accessoriesamling. Lad dette ur være med til at definere din personlige stil og gør dig selv eller en elsket en glad med dette unikke og inspirerende ur, der både er smukt at se på og praktisk i brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citizen Super Titanium AW1640-83E Ur”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.