Tilbud!

Citizen Super Titanium Ur AW1640-83H

Original price was: 2.195 kr..Current price is: 1.866 kr..

Opdag det ultimative blend af styrke og stil med Citizen Super Titanium ur. Perfekt til den moderne mand med en travl livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7498001154755272 Kategori:

Tag på en rejse gennem tiden med det elegante Citizen Super Titanium ur AW1640-83H. Dette unikke armbåndsur forener avanceret teknologi med klassisk design og materialer af højeste kvalitet. Uret er skabt til den moderne mand, der værdsætter stil, kvalitet og præcision i hverdagen.

Citizen Super Titanium ur AW1640-83H er konstrueret af det revolutionerende Super Titanium materiale, der er fem gange stærkere end rustfrit stål, men samtidig let og behageligt at have på håndleddet. Den grå urskive med subtile grå toner og sølvfarvede detaljer udstråler elegance og raffinement, mens datovinduet og timermarkeringerne sikrer optimal funktionalitet.

Uret er udstyret med Citizen’s unikke Eco-Drive teknologi, der gør det muligt at oplade uret ved hjælp af lys, hvilket betyder, at du aldrig behøver at skifte batteri. Den præcise quartz bevægelse sikrer, at du altid går med et ur, der holder tiden nøjagtigt.

Med sit 42 mm urkasse og holdbare safirglas er Citizen Super Titanium ur AW1640-83H et pålideligt og stilfuldt valg til enhver lejlighed. Uanset om du er på kontoret, til fest eller på eventyr i naturen, vil dette ur med sit tidløse design komplimentere din stil og give dig et sofistikeret og moderne look.

Giv dig selv eller en særlig person i dit liv gaven af tid med Citizen Super Titanium ur AW1640-83H. Lad dette elegante ur være din trofaste følgesvend gennem livets mange eventyr og oplevelser og oplev, hvordan det kan løfte din stil og personlighed til nye højder.lad dette elegante ur være din trofaste følgesvend gennem livets mange eventyr og oplevelser og oplev, hvordan det kan løfte din stil og personlighed til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citizen Super Titanium Ur AW1640-83H”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.