,

Curly Hoops Øreringe Large 1 Pc | Sølv Fra Jane Kønig

575 kr.

Få folk til at dreje hovedet med vores Curly Hoops Øreringe Large. Elegant og trendy sølvdesign, der tilføjer et unikt twist til din stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 6726400319110025 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af elegance og individualitet med vores Curly Hoops Øreringe Large. Disse smukke øreringe er skabt af ingen ringere end Jane Kønig, en mester i sit håndværk.

Bemærk. Øreringene sælges enkeltvis for at give dig muligheden for fuld kreativ frihed. Hvis du ønsker et par, skal du købe to styk. Og vær også opmærksom på, at der er forskel på højre og venstre ørering i denne kollektion.

Lad dig fortrylle af den snoede sølvtråds skulpturelle og finurlige silhuet, som gør disse øreringe til et unikt statement piece. Den matte sterling sølv giver et sofistikeret og tidløst udtryk, der vil medbringe en ekstra dosis glans til enhver lejlighed.

Giv dine outfits det finishing touch, som kun en ægte Jane Kønig ørering kan tilføre. Uanset om du vil skille dig ud eller ønsker et subtilt udtryk, vil Curly Hoops Øreringe Large være det perfekte valg. Vær dristig. Vær smuk. Vær dig selv med disse fantastiske øreringe fra Jane Kønig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Curly Hoops Øreringe Large 1 Pc | Sølv Fra Jane Kønig”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.