GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard børnearmbåndsur med aktivitetstracker

649 kr.

Få dit barn til at bevæge sig med stil. GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard er et sjovt og motiverende børnearmbåndsur med aktivitetstracker.

Køb her

Varenummer (SKU): 1030500455783087 Kategori:

GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard børnearmbåndsur med aktivitetstracker er ikke bare et ur, det er en port til eventyr og leg for dit barn. Designet er inspireret af en farverig leopard, der symboliserer barnets styrke og individualitet.

Dette børnevenlige armbåndsur er ikke bare en smart gadget, men også en pålidelig og motiverende aktivitetstracker. Det holder styr på dit barns skridt, aktive minutter og søvn, og hjælper med at opbygge sunde vaner og fysisk aktivitet.

Det firkantede farvedisplay på 1,41 cm x 1,41 cm viser barnets navn og forskellige sjove figurer, der motiverer dit barn til at udforske nye eventyr. Uret er også vandtæt og kan bruges til svømning, så dit barn kan være aktiv både på land og i vand.

Med GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard børnearmbåndsur med aktivitetstracker kan dit barn følge med i sine egne præstationer og blive belønnet med virtuelle mønter, der kan bruges til at låse op for eksklusive spil og belønninger i den tilhørende app.

Giv dit barn et ur, der ikke kun viser tiden, men også inspirerer til sundhed, eventyr og sjov. Med GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard børnearmbåndsur med aktivitetstracker kan intet stoppe dit barns nysgerrighed og motivation for at være aktiv. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GARMIN Vivofit jr. 3 Peach Leopard børnearmbåndsur med aktivitetstracker”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.