Georg Jensen – Daisy halskæde 20001103

14.500 kr.

Fremhæv dit outfit med Georg Jensens Daisy halskæde. Skab elegance med 18 karat guld og diamantbesat blomst. Perfekt til enhver lejlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841101808164893 Kategori:

Den fortryllende Georg Jensen – Daisy halskæde 20001103 er en sand juvel blandt smykker. Med sine delikate håndværk og unikke design forener den elegance og naturlig skønhed på en enestående måde.

Halskæden er udført i smukt sterlingsølv og prydet med smaragdgrønne og hvide margueritter, der symboliserer håb og renhed. De fine blomster fremhæver og frembringer din indre stråleglans.

Georg Jensen har forvandlet de ikoniske Daisy smykker gennem et enestående samarbejde med modedesigner Stine Goya. Resultatet er en fantastisk serie af pastelfarvede øreringe, halskæder og armbånd, der blander tidløst design og moderne trends på en unik måde.

Denne halskæde er perfekt til enhver lejlighed og tilfører ethvert outfit en uovertruffen elegance. Bær den alene som et udsagn om din personlige stil, eller kombinér den med andre smykker fra Georg Jensen – Daisy kollektionen for at skabe et uimodståeligt look.

Vælg Georg Jensen – Daisy halskæde 20001103 og vær klar til at fascinere og fortrylle med et smykke, der udstråler tidløs skønhed og enestående kunsthåndværk. Gå ikke glip af denne mulighed for at eje et smykke, der vil blive beundret og værdsat i generationer. Lad din naturlige skønhed skinne gennem med denne betagende halskæde fra Georg Jensen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen – Daisy halskæde 20001103”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.