Georg Jensen – Daisy medium øreringe 20001122

2.250 kr.

Vil du føle dig tidløs og elegant? Forkæl dig selv med disse smukke Daisy øreringe fra Georg Jensen. Perfekt til enhver lejlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841100712710596 Kategori:

Blinkende og elegante som skønheden i et blomsterhav, præsenterer jeg stolt Georg Jensen – Daisy medium øreringe 20001122. Disse fortryllende sølvøreringe vil uden tvivl tilføre et strejf af magi til enhver kvindes smykkesamling.

Hver ørering er et kunstværk i sig selv, bestående af fire smukt arrangerede margueritter i forskellige størrelser. Den hvide emalje, der omgiver hver blomst, tilføjer et subtilt touch af femininitet og raffinement. Det er som at bære naturens friske ånde lige ved dine ører.

Georg Jensen har sammen med den anerkendte modedesigner Stine Goya genskabt de ikoniske Daisy smykker og skabt en helt ny serie af pastelfarvede øreringe, halskæder og armbånd. Med Daisy medium øreringe kan du udtrykke din egen unikke stil og føle dig som en sand modeikon.

Daisy medium øreringe vil være den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Uanset om det er en formel begivenhed eller en afslappet aften ude med vennerne, vil disse øreringe skille sig ud og tilføje et strejf af luksus til dit outfit. Der er ingen tvivl om, at du vil blive bemærket.

Forkæl dig selv eller en særlig person i dit liv med dette mesterværk fra Georg Jensen. Daisy medium øreringe er et symbol på elegance, skønhed og evigt tidløs stil. Giv dig selv lov til at skinne og lad Daisy medium øreringe være en del af din egen personlige historie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen – Daisy medium øreringe 20001122”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.