Georg Jensen – Daisy øreringe 20001121

3.250 kr.

Forny dit look med Georg Jensen – Daisy øreringe. Disse elegante og tidløse smykker kombinerer dansk design og håndværk i en perfekt balance.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841101016563210 Kategori:

Georg Jensen – Daisy øreringe 20001121

Lad dig fortrylle af den rene skønhed og elegance, der udstråler fra disse smukke Daisy øreringe fra Georg Jensen. Med deres ikoniske margueritdesign og håndlavede detaljer er disse øreringe et mesterværk, der vil tilføje en unik og feminin touch til enhver stil.

Øreringene er lavet af sterlingsølv og er delikat udført med et fantastisk håndværk. De smukke margueritter prydes af blidt grøn og hvid emalje, der giver dem et frisk og levende udtryk. Dette æstetiske samspil mellem sølv og emalje gør øreringene til et kunstværk, der vækker beundring og fascination.

Georg Jensen har i samarbejde med modedesigner Stine Goya fornyet og nyfortolket deres ikoniske Daisy smykker. Dette resulterer i en unik serie af pastelfarvede smykker, der har en moderne og elegant æstetik. Med disse øreringe kan du skabe din helt personlige stil og udtrykke din kreativitet på en subtil og sofistikeret måde.

Bær disse Daisy øreringe til enhver lejlighed og lad dem bringe lys og glæde ind i din hverdag. De er perfekte til at fuldende dit outfit og tilføje et strejf af naturlig skønhed og feminin elegance. Med deres tidløse design og høje kvalitet kan du være sikker på, at disse øreringe vil være en del af din smykkekollektion i mange år fremover.

Skønheden i naturen og det enkle udtryk er fusioneret i disse Daisy øreringe fra Georg Jensen. Køb dem i dag og lad dem være et symbol på din unikke stil og din kærlighed til smukke smykker. Bær dem med stolthed og lad dem være en påmindelse om, at skønhed kan findes i de mest enkle og naturlige ting.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen – Daisy øreringe 20001121”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.