Georg Jensen – Moonlight Grapes Øreringe 20000671

28.000 kr.

Fang opmærksomheden med Georg Jensens fantastiske Moonlight Grapes øreringe. Det perfekte match mellem elegance og unikke detaljer. Vælg dit statement-stykke i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841100314510458 Kategori:

Lad mig præsentere Georg Jensen Moonlight Grapes Øreringe – et mesterværk i smykkekunst. Disse ørehængere er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle både elegance og raffinement.

Lad dit look skinne som fuldmånen på en klar sommernat, når du bærer disse uforglemmelige øreringe. De er fremstillet i 18 karat rødguld, der giver en varm og glamourøs glød.

Men det er ikke alle – disse øreringe er prydet med 0,07 ct. brillantslebne hvide diamanter, der tilføjer en subtil glimtende detalje. Diamanterne er perfekt indfattet i det feminine og dristige moonlight drue-design, der symboliserer elegance og styrke.

Georg Jensen er kendt for deres tidløse designs og høje kvalitet, og det ses tydeligt i disse øreringe. Hver eneste detalje er omhyggeligt udført for at skabe et smykke, der er både enestående og holdbart.

Disse øreringe er en autentisk kreation fra Georg Jensen og bliver solgt af Vibholm, en autoriseret forhandler af dette prestigefyldte varemærke.

Lad disse Moonlight Grapes øreringe være det ultimative statement i din smykkekollektion. Bær dem til særlige begivenheder, eller lad dem fuldende dit hverdagslook med en touch af luksus.

Invester i Georg Jensen Moonlight Grapes Øreringe, og lad din stil stråle som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen – Moonlight Grapes Øreringe 20000671”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.