Georg Jensen – Moonlight Grapes øreringe 20001190

12.500 kr.

Føl dig som en dronning med Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe. Unikke og elegante, med smukke detaljer. Perfekt til at tilføje et strejf af glamour til ethvert outfit.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841102028402994 Kategori:

Tag et øjeblik og lad mig tage dig med på en rejse af elegance og luksus. Præsenterer Georg Jensen – Moonlight Grapes øreringe 20001190.

Disse betagende øreringe er en del af den ikoniske Moonlight Grapes kollektion fra det prestigefyldte Georg Jensen brand. Med deres unikke og dristige design er de skabt til at tage pusten fra dig og gøre enhver lejlighed til noget helt særligt.

Hver eneste detalje er nøje udformet med enestående omhu og dygtighed. Øreringene er udført i det fineste 18 karat guld, der bringer en sublim glans og elegance til dit look. Formen på øreringene minder om druer, med små kugler der harmonisk følger øret og skaber et fantastisk visuelt udtryk.

Denne unikke kombination af rå elegance og organisk design gør Moonlight Grapes øreringene til et mesterværk, der vil tilføje et strejf af tidløs skønhed til enhver beklædning. De er perfekte til enhver lejlighed, fra en formel gallafest til en afslappet brunch med vennerne.

Du kan være sikker på, at du investerer i kvalitet, når du køber Georg Jensen produkter. Vibholm er stolt af at være en autoriseret forhandler af dette anerkendte og beundrede luksusmærke.

Lad Georg Jensen – Moonlight Grapes øreringe 20001190 være din perfekte ledsager og lad dem fremhæve din stil og skønhed. Vær forberedt på at modtage beundrende blikke, når du bærer dem med stolthed. Gør dig selv en tjeneste og tilføj dette vidunder af et smykke til din samling i dag. Oplev elegance på en ny måde med Georg Jensen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen – Moonlight Grapes øreringe 20001190”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.