Tilbud!

Givenchy Accessoires Couture

Original price was: 130 kr..Current price is: 39 kr..

Opgrader din garderobe med elegante og tidløse Accessoires Couture fra Givenchy. Oplev luksus og stil i højeste klasse.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067109870710204 Kategori:

Givenchy Accessoires Couture: Gør dig klar til at skabe en helt ny standard inden for mode og luksus. Dette ikoniske Le Rouge-hylster er udstyret med en bæltestrop i eksklusivt læder, der giver dig mulighed for at bære dit Le Rouge-case og læbestift som en del af dit bælte. Med dette modetilbehør kan du forvandle din makeup til en stilfuld accessory, der skiller sig ud fra mængden.

Forestil dig at gå ned ad catwalken eller bare en almindelig dag i byen med din Givenchy Accessoires Couture bæltestrop. Den eksklusive læderstropper giver et sofistikeret og elegant touch til dit outfit og giver dig samtidig fuld fleksibilitet til at have dit Le Rouge-case og læbestift lige ved hånden.

Designer Clare Waight Keller har set potentialet i dette unikke tilbehør og har præsenteret det på de seneste modeshows. Nu kan du også opleve denne glamourøse og praktiske innovation, der vil revolutionere den måde du bærer din læbestift på.

Oplev luksusens fusion med funktionalitet og sæt dit personlige præg på din stil med Givenchy Accessoires Couture. Vær den, der skiller sig ud, og vis din kærlighed til mode og skønhed i hver eneste detalje. Gør dig klar til at blive centrum for opmærksomhed med dette enestående tilbehør, der er skabt til fashionistas som dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Givenchy Accessoires Couture”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.