Maria Black – Disrupted 14 ørering forgyldt sølv 100454

300 kr.

Oplev den subtile forstyrrelse med Maria Black’s Disrupted 14 ørering. Håndlavede detaljer og forgyldt sølv skaber et unikt og tidløst udtryk.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841100643213947 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse: Lad din personlighed skinne igennem med Maria Black – Disrupted 14 øreringen. Denne betagende ørering er ikke som de traditionelle creoler, den har en kant, der bryder med normerne og tilføjer et strejf af raffinement til dit look. Lavet af forgyldt sterlingsølv, udstråler denne ørering elegance og luksus.

Når du bærer Maria Black – Disrupted 14 øreringen, vil du føle dig som en trendsetter. Den åbne creol er en smuk kombination af moderne design og klassisk æstetik. Med en ydre diameter på 13,8 mm er det den perfekte størrelse til at tiltrække opmærksomhed, uden at være overdrevet.

Vær unik, vær modig, vær dig selv med Maria Black – Disrupted 14 øreringen. Denne ørering er mere end bare et smykke, det er en måde at udtrykke din individualitet på og tilføje et strejf af glamour til dit outfit. Lad denne ørering være din signaturstil og se folks øjne lyse op, når de ser din modige og inspirerende tilgang til mode.

Vibholm Guld og Sølv er stolte over at være en autoriseret forhandler af Maria Black-smykker. Gå ikke glip af chancen for at tilføje Maria Black – Disrupted 14 øreringen til din kollektion. Skab et blik, der er disruptivt og unikt med dette enestående smykke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maria Black – Disrupted 14 ørering forgyldt sølv 100454”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.