Tilbud!
, ,

Ole Lynggaard Copenhagen – Lotus øreringe A2932-405

Original price was: 34.900 kr..Current price is: 17.450 kr..

Førsteklasses elegance og tidløs skønhed. Ole Lynggaard Copenhagen Lotus øreringe A2932-405 er det ultimative symbol på stil og luksus.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841101866692142 Kategorier: , ,

Oplev en enestående og subtil elegance med Ole Lynggaard Copenhagen – Lotus øreringe A2932-405. Disse smukke øreringe er en ægte demonstration af tidløs klasse og æstetik.

Fremstillet i 18 karat guld udstråler disse øreringe en ubestridelig luksus. Hver detalje er omhyggeligt udført, og designet er inspireret af lotusblomsten – et symbol på skønhed, fornyelse og renhed.

Øreringene er forsynet med to skinnende diamanter, der tilføjer et subtilt strejf af glamour. Disse diamanter, der tilsammen udgør 0,02 carat, er i topkvalitet med TW-vægtning og VS-klarhed.

Når du bærer disse Lotus øreringe, vil du ikke kun være iført et smykke, men også en historie. Lotusbudskabet om at blomstre og stråle, selv når det ser mørkt ud, vil minde dig om din egen indre styrke og skønhed.

Ole Lynggaard Copenhagen er kendt for deres øje for detaljer og kvalitet. Deres smykker er lavet med kærlighed og omhu, og hver eneste kreation er resultatet af håndværk på højeste niveau.

Køb disse fortryllende Lotus øreringe og oplev fornemmelsen af luksus og tidløs skønhed, der vil skinne på dig hver dag. Øreringene er ikke kun smykker, de er et udtryk for din egen unikke stil og personlighed. Gå ikke glip af chancen for at bære et smykke, der vil tage dit look til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ole Lynggaard Copenhagen – Lotus øreringe A2932-405”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.