Tilbud!
,

Pilgrim CARE recycled semi-hoop & cuff øreringe sølvbelagt

Original price was: 249 kr..Current price is: 125 kr..

Unikt design og bæredygtighed kombineres i Pilgrim CARE øreringe. Fremstillet af genanvendt metal og med en moderne halvhøjde og manchetstil, er disse sølvbelagte øreringe et must-have.

Køb her

Varenummer (SKU): 5596801384760010 Kategorier: ,

Forvandl dine øreringe til mere end bare smykker med Pilgrim CARE recycled semi-hoop & cuff øreringene. Disse øreringe er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men de symboliserer også et bevidst valg om at gøre en forskel i verden omkring os.

Med sit sølvbelagte design og rustikke overflade tiltrækker disse hoop-øreringe opmærksomhed og reflekterer lyset med elegance. Hver eneste detalje er blevet omhyggeligt håndlavet, hvilket giver dem et unikt og autentisk udtryk.

Men det er ikke kun det æstetiske aspekt, som gør disse øreringe så specielle. De er også en del af Pilgrims CARE-serie, der fokuserer på bæredygtighed og genbrug. Øreringene er lavet af genbrugt materiale, så ved at bære dem gør du en forskel i kampen mod overforbrug og spild.

Med dette sæt får du ikke kun de smukke semi-hoop øreringe, men også en stilfuld ear cuff, der kan justeres i størrelsen, så den passer perfekt til din ørepiercing. Ear cuff’en tilføjer et ekstra strejf af elegance og individualitet, og den kan bæres sammen med øreringene eller separat for et mere minimalistisk look.

Tag et bevidst valg og tilføj disse Pilgrim CARE recycled semi-hoop & cuff øreringe til din smykkesamling. Ikke alene vil de udstråle stil og elegance, men de vil også minde dig om, hvor vigtigt det er at tage ansvar for vores planet. Gør en forskel med stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pilgrim CARE recycled semi-hoop & cuff øreringe sølvbelagt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.