Tilbud!

Pilgrim VALKYRIA 2-i-1 sæt coin halskæde guldbelagt

Original price was: 299 kr..Current price is: 150 kr..

Skab dit eget personlige udtryk med Valyria 2-i-1 sættet fra Pilgrim. Denne guldbelagte coin halskæde er det perfekte match til enhver stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5596801322836486 Kategori:

Lad dig forføre af Pilgrim VALKYRIA 2-i-1 sæt coin halskæde guldbelagt – et sæt smykker skabt til nutidens stærke og uafhængige kvinder. Dette must-have sæt består af to smukke guldbelagte halskæder med rustikke amuletter, der trækker inspiration fra den nordiske mytologi.

Slanget og ravnen, der pryder vedhængene, er symbolske og giver dit look en ekstraordinær kant. Med en længde på 45 cm er kæderne perfekte til at skabe et spændende blikfang i din udskæring.

Giv dig selv tilladelse til at omfavne din indre guddommelige kraft med Pilgrim VALKYRIA 2-i-1 sæt coin halskæde guldbelagt. Dette sæt er skabt til kvinder, der er modige, ambitiøse og inspirerende – kvinder, der ved, at de kan erobre verden med stil og styrke. Så gå ikke glip af muligheden for at tilføje et strejf af nordisk mytologi og æstetik til din smykkesamling. Bestil dit eget sæt i dag og lad din indre gudinde skinne igennem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pilgrim VALKYRIA 2-i-1 sæt coin halskæde guldbelagt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.