Tilbud!
, ,

Pilgrim VICTORIA recycled krystal øreringe rosaguldbelagt

Original price was: 179 kr..Current price is: 90 kr..

Gør dit look bæredygtigt og stilfuldt med Victoria øreringe fra Pilgrim. Håndlavet med genbrugskrystal og rosaguldbelægning. Unikke i deres enestående skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 5596801325284619 Kategorier: , ,

Lad mig fortælle dig om en virkelig unik og betagende smykkeoplevelse – Pilgrim VICTORIA recycled krystal øreringe rosaguldbelagt. Disse øreringe er mere end bare et smykke; de er en hyldest til den skønhed, der kan opstå ved at genbruge og genopfinde.

Det cirkelformede design er udført i en fornem rosaguldbelægning, der tilføjer en sofistikeret og smigrende nuance til dine øreflipper. Hvad der gør disse øreringe virkelig unikke er dog det valg, Pilgrim har truffet om at bruge genanvendte krystaller. Disse ædelsten har fået nyt liv og stråler nu i et væld af farver og nuancer.

Det strålende spil mellem lyset og krystallerne fanger al opmærksomhed omkring dig, når du bærer disse øreringe. Er det ikke fantastisk at vide, at du kan se fantastisk ud, samtidig med at du også gør en indsats for at beskytte vores planet?

Disse skønne skatte er perfekte til enhver lejlighed – fra hverdagsbrug til særlige begivenheder. Med en diameter på 1,5 cm er de også behagelige at have på hele dagen uden at miste deres glans og charme.

Tag springet og tilføj et strejf af glamour og bæredygtighed til din smykkesamling med Pilgrim VICTORIA recycled krystal øreringe rosaguldbelagt. Lad dem være mere end bare et smykke; lad dem være en påmindelse om dit engagement i en smuk fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pilgrim VICTORIA recycled krystal øreringe rosaguldbelagt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.